Cape Fear (1991)

Një përdhunues i dënuar, lirohet nga burgu pas vuajtjes së një dënimi katërmbëdhjetë vjeçar, dhe fillon të ndjekë familjen e avokatit që e mbrojti atë fillimisht.

Koha: 128 min