Capernaum (2018)

Një fëmijë i zgjuar e gjaknxehtë, u ikën prindërve të tij të pakujdesshëm dhe mbijeton në rrugë, ku kujdeset për refugjaten etiopiane Rahil dhe djalin e saj Jonas… Një 12-vjeçar libanez që kryen një krim dhe vendos të kërkojë drejtësi në sallën e gjyqit, kundër atyre që i kanë bërë kokën…

Koha: 126 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *