Rampage: Capital Punishment (2014)

Një burrë merr përsipër një stacion televiziv dhe ka një numër të pengjeve si një platformë politike për të zgjuar njerëzimin në vend të parave.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *