PRISNI 7 SEKONDA

Captain America: Civil War

Një dyzim politik midis aktivitetit të Hakmarrësve sjell një konflikt midis aleatëve të përhershëm Kapiten Amerika dhe Njeriut të Hekurt.

Koha: 147 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *