PRISNI 7 SEKONDA

Captain America: The Winter Soldier

Heroi Kapiten Amerika, po përpiqet të përshtatet me jetën normale. Por kur një agjent i agjencisë S.H.I.E.L.D. sulmohet brabarisht, ai bashkon forcat me agjenten bukuroshe Vejusha e Zezë, për të zbuluar një konspiracion të rrezikshëm dhe me ndihmën e Skifterit, ai përpiqet të mposhtë armikun më të fuqishëm, Ushtarin e Dimrit…

Koha: 136 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *