Carlos Pjesa 3 (2010)

Karlos negocion me Kadafin. Me sulmin me eksplozivë në trenin ku udhëtonte Kryetari i Bashkisë së Parisit, Karlos kërkon lirimin e kolegëve të tij të arrestuar në Paris. Sulmet vijojnë, këtë herë përpara zyrave të gazetës “Al Vatan al Arabi”. Karlos kalon nëpër shumë shtete ku shumica nuk e mirëpresin, përveç Sudanit. Atje spiunohet nga Aliu dhe arrestohet nga autoritetet Franceze.

Koha: 118 min