PRISNI 7 SEKONDA

Cars 2

Ylli i famshëm i garave Vetëtima dhe shoku i tij Materi shkojnë përtej oqeanit për të marrë pjesë në garat e Kampionatit Botëror. Por fitorja do jetë tepër e vështirë pasi Materi bëhet pjesë e një historie spiunazhi ndërkombëtar…

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *