Chain of Command (2015)

Për t’u hakmarrë ndaj vdekjes së vëllait të tij një ish veteran i ushtrisë amerikane ndjek dhe vret një grup ushtarak që merreshin me tregtinë e opiumit.

Koha: 88 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *