Champion (2018)

Një amerikano-korean, i apasionuar pas mundjes së dorës, shkon në kampionatin e Koresë së Jugut dhe gjen atje një motër që nuk e dinte se ekzistonte…

Koha: 108 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *