Changing Lanes (2002)

Në Nju Jork një avokat i ri dhe një biznesmen përfshihen në një aksident të vogël automobilistik dhe zemërimi i tyre përshkallëzohet në konflikt.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *