PRISNI 7 SEKONDA

Checkered Ninja

Kur xhaxhai i tij, pas një udhëtimi në Tajlandë, i sjell dhuratë kukullën-ninxha me kuadrate, Eske zbulon se kukulla është e gjallë dhe mund ta ndihmojë atë me problemet në shkollë. Eske dëshiron t’i kthejë nderin, por shpejt mëson se ninxha është në një mision hakmarrjeje dhe ai duhet të përfshihet në të…

Koha: 83 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *