Chemical Hearts (2020)

Pasi transferohet në shkollën e re, një studente krijon ndjenja për një shok misterioz të klasës, kjo gjë i vë ata të dy në një udhëtim të papritur që u mëson atyre për dashurinë, humbjen, dhe më e rëndësishmja për vetën e tyre…

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *