Christmas Inheritance (2017)

Për të qenë drejtoresha e përgjithshëme, një trashëgimtare e ardhshme është sfiduar nga babai i saj për t’i dërguar një letër Krishtlindjesh personalisht ish-partnerit të tij në qytetin e tyre të lindjes – duke udhëtuar me autobus, si e panjohur dhe me vetëm 100 dollarë. A do të mësojë ajo diçka nga njerëzit atje?

Koha: 104 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *