PRISNI 7 SEKONDA

Christmas Presence a.k.a Why Hide? (2018)

Një grup miqsh mblidhen për festa në një shtëpizë të largët por shumë shpejt, planet shkojnë ters. Një nga miqtë humbet dhe del në pah e vërteta e marrjes së asaj shtëpize për pushime. Krishtlindjet kthehen në kaos dhe e pasojnë makthe të përgjakshme…

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *