Cinderella (2021)

Hirushja, një vajzë jetime e cila jeton me njerkën e saj të ligë, dhe si ç’do femër tjetër kudo në botë, ka ëndrra të mëdha në sirtar, dhe me ndihmën e Kumbarës së saj të mrekullueshme, shpreson t’i realizoje ato.

Koha: 113 min