PRISNI 7 SEKONDA

Cinderella the Cat

Hirushja lufton që t’i shpëtojë planeve të liga të njerkës dhe gjashtë vajzave të saj. Të gjithë jetojnë në bordin e anijes “Megaride”, një anije e bllokur në portin e Napolit, një qytet me të ardhmen e shkatërruar.

Koha: 86 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *