Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant (2009)

Mirë se erdhët në Cirkun e Përbindëshave, një shfaqje rruge të mbushur me krijesa magjike, përbindësha të keqkuptuar dhe vampirin misterioz, Larten Krepsli. I tërhequr nga errësira, bota e paparashikueshme e Cirkut, 16 vjeçari Darren vendos të këmbejë jetën e tij të zakonshme për mundësinë e t’u kthyerit në një vampir të pavdekshëm. Ndërkohë që Darreni eksploron fuqitë e tija të sapogjetura dhe përballet me armiq të papritur, do të zbulojë se ekzistenca e tij si pjesëtar i të pavdekshmëve është e mbushur me më shumë sfida, suspans dhe gallatë nga sa kishte menduar. I bazuar në librin best-seller dhe aktorë si Salma Hayek, Josh Hutcherson, Ken Watanabe dhe Willem Dafoe, ky është një udhëtim emocionues që kritikët e quajnë, “Imagjinar!”

Koha: 109 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *