Clair Obscur

Dy femra turke njëra e shtypur nga traditat seksiste dhe njëra e lirë nga zakonet moderne, kanë më shumë të përbashkëta nga se duket.

Zhanri: Dramë

Drejtori:

Shteti: , , ,

Koha: 105 min

Realizimi:

IMDb: 6.5

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *