Click

Një arkitekt i dhënë pas punës gjen një telekomandë universale që i lejon të përshpetojë kohën dhe ta rikthejë në pjesë të ndryshme të jetës së tij. Ngatërresat fillojnë kur telekomanda nuk i bindet zgjedhjeve të tij.

Zhanri: DramëFantaziKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 107 min

Realizimi:

IMDb: 6.4

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *