Closed Circuit (2013)

Një çështje e një profili të lartë terrorizmi papritur lidh bashkë dy ish të dashuruar në ekipin e mbrojtjes, duke vënë në provë kufijtë e besnikërisë së tyre dhe duke vendosur në rrezik jetën e tyre.

Koha: 96 min