Coastal Elites (2020)

Pesë personazhe të mbyllur në karantinë, diskutojnë rreth realitetit të sotëm kulturës dhe pandemisë që ka kapluar vendin.

Koha: N/A

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *