PRISNI 7 SEKONDA

Çocuklar Sana Emanet

Qerimi punon si arkitekt dhe është martuar me Jezim. Zhgënjimi më i madh i tyre është pamundësia për t’u bërë me fëmijë. Teksa shkojnë në shtëpinë e tyre verore një fëmijë hidhet para makinës, dhe Qerimi lëndohet rëndë…

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *