Cold War (2018)

Ne vitin 1950, një drejtues muzike bie në dashuri me një këngëtare dhe përpiqet ta bind që të arratisen nga Polonia komuniste për në Francë.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *