Cold War II (2016)

Shon Lau është Komisioner i policisë, pas një operacioni të suksesshëm shpëtimi, por gjërat ndryshojnë për keq kur gruan dhe vajzën e tij e rrëmbejnë. Shon duhet të bashkëpunojë me rivalin e tij, zotin Li, që po del në pension. Por çfarë do të ndodhë? Çfarë do të zbulojë Shon Lau?

Koha: 110 min