Color Out of Space (2019)

Një fermë e izoluar është goditur nga një meteorit i çuditshëm i cili ka pasoja apokaliptike dhe vdekjeprurëse për familjen që jeton atje dhe ndoshta për të gjithë botën.

Koha: 111 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *