Coma

Kur zgjohet në një botë të re dhe të rrezikshme, një djalë i ri duhet të përballet me sfida dhe mistere për zbuluar se çfarë është reale dhe çfarë është një fantazi.

Zhanri: AksionFantaziSci-fi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 111 min

Realizimi:

IMDb: 6.5

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *