PRISNI 7 SEKONDA

Coming 2 America

Monarku afrikan Akeem mëson se ai ka një djalë të humbur prej kohësh në Shtetet e Bashkuara dhe duhet të kthehet në Amerikë për t’a takuar këtë trashëgimtar të papritur dhe për të krijuar një marrëdhënie me të.

Koha: N/A

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *