Commando 3 (2019)

Një burrë misterioz është një mision kërcënues për të sulmuar vendin nga baza e tij në Londër. Karan Singh Dogra vendos të ndjekë një kundërshtar të ndihmuar nga Inteligjenca Britanike. A do të mundet Komandoja të ndalojë sulmin dhe të mbrojë vendin?

Koha: 133 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *