Con Air (1997)

Një ish ushtarak i dënuar dhe që është gati për t’u liruar, e gjen veten të bllokuar në një aeroplan me të burgosur, të cilët marrin kontrollin e aeroplanit.

Koha: 115 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *