Conor McGregor: Notorious

Një film-dokumentar që paraqet jetën e luftëtarit më të përfolur në UFC këto vitet e fundit, Conor McGregor (Konor MekGregor) dhe hapat që ndoqi për tu bërë një nga kampionët më të mëdhenj.

Zhanri: Dokumentar

Drejtori:

Shteti:

Koha: 90 min

Realizimi:

IMDb: 7.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *