PRISNI 7 SEKONDA

Contagion

Doktorët, zyrtarët qeveritarë dhe njerëzit e qytetit gjejnë veten në mes të një epidemie vdekjeprurëse e cila po përhapet me shpejtësi në mbarëbotën, ndërsa CDC punon për të gjetur një kurë për virusin misterioz.

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *