Conviction

Filmi CONVICTION është një histori frymëzuese që flet për përkushtimin e një motre ndaj vëllait të saj. Kur vëllai më i madh i Beti Ana Uoters arrestohet për vrasje dhe dënohet me dënim të përjetshëm në vitin 1983, Beti Ana, një bashkëshorte dhe nëna e dy fëmijëve nga Masaçuseti, përkushton jetën në nxjerrjen e vëllait të saj nga burgu. E bindur se vëllai i saj është i pafajshëm, Beti Ana futet përsëri në gjimnaz, më pas në kolegj e në fund në shkollën e drejtësisë në një kërkim 18-vjeçar për të liruar Kenin. Ajo do të bëjë dhe do të heqë dorë nga gjithçka për vëllain e saj.

Koha: 107 min