Cool Kids Don’t Cry (2012)

Në këtë përshtatje të një prej romaneve më të famshme të fëmijëve, vajza e fortë e shkollës së mesme Akie e do futbollin dhe mund të jetë shumë ngacmuese. Kur Akie diagnostikohet me leuçemi, ajo duhet të luftojë për jetën e saj. Në prag të shkuarjes në shkollën e mesme.

Koha: 96 min