Corpus Christi (2019)

Daniel përjeton një transformim shpirtëror në një qendër paraburgimi. Edhe pse dosja e tij kriminale e pengon atë të aplikojë në shkollën e priftërinjve, ai nuk do të heqë dorë nga ëndrra e tij dhe vendos të drejtojë një famulli të një qyteti të vogël.

Koha: 115 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *