Countdown (2019)

Kur një infermiere shkarkon një aplikacion që tregon kur vdes dikush, ajo duhet të përballet me idenë se do të vdesë në tre ditë. Ndërkohë një figurë e errët ndjek atë dhe familjen e saj.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *