"Kazakhstan"
HD The Legend of Tomiris 2019 4.6
The Legend of Tomiris
The Legend of Tomiris

The Legend of Tomiris

Aksion Dramë Histori  2019 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
The Legend of Tomiris
HD
IMDb: 4.6
156 min

Kjo është historia e jetës së Tomirisit, mbretëreshës së kreshtave veriore, fati i së cilës është të bashkojë forcat e të gjitha fiseve Saka për të luftuar kundër pushtuesve…

Country:
Mulan II
HD
IMDb: 5.7
79 min

Ndërsa përgatiten për dasmën e tyre, Shang dhe Mulan dërgohen papritur në një mision sekret. Mushu fillon të ndërhyj, dhe një sulm i befasishëm nga Mongolët prish shumë plane.

HD Mongol: The Rise of Genghis Khan 2007 7.2
Mongol: The Rise of Genghis Khan
Mongol: The Rise of Genghis Khan

Mongol: The Rise of Genghis Khan

Aksion Aventurë Histori Luftë  2007 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Mongol: The Rise of Genghis Khan
HD
IMDb: 7.2
126 min

Ky film tregon për jetën e hershme të Xhenxhis Kanit, i cili ishte një skllav para se të pushtonte gjysmën e botës, përfshirë dhe Rusinë në vitin 1206.

HD Corn Island 2014 7.6
Corn Island
Corn Island

Corn Island

Dramë Luftë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Corn Island
HD
IMDb: 7.6
100 min

Filmi tregon se lumi është ai që krijon dhe shkatërron në një cikël të përjetshëm, madje as njeriu nuk mund t’i shpëtojë furisë së tij.

Genre: Dramë, Luftë
HD Diamond Cartel 2015 3.0
Diamond Cartel
Diamond Cartel

Diamond Cartel

Aksion Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 3.0
Diamond Cartel
HD
IMDb: 3.0
100 min

Musa karizmatik dhe i pashpirt bën një marrëveshje për të blerë diamantin e Yllit të Lindjes nga bosi i krimeve z.Lu. Vjedhja e parave nga Aliah dhe Ruslani, prish shumë…

Country:
Genre: Aksion, Thriller
Hacker
HD
IMDb: 6.2
95 min

Aleks Daniliuk është një adoleshent që mëson marifetet e programimit kompjuterik. Kur familja e tij fillon të ketë probleme financiare, ai i futet jetës së krimit në internet dhe vjedhjes…

Genre: Dramë, Krim, Thriller