"Monaco"
HD Mia and the White Lion (2018) 2018 6.5
Mia and the White Lion (2018)
Mia and the White Lion (2018)

Mia and the White Lion (2018)

Aventurë Familjar  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Mia and the White Lion (2018)
HD
IMDb: 6.5
98 min

Një vajzë e re nga Londra transferohet në Afrikë me prindërit e saj, ku miqësohet me një këlysh luani.

HD Toni Erdmann (2016) 2016 7.4
Toni Erdmann (2016)
Toni Erdmann (2016)

Toni Erdmann (2016)

Dramë Komedi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
Toni Erdmann (2016)
HD
IMDb: 7.4
162 min

Një grua e rregullt e cila nuk mendon shumë për të bërë qejf në jetë (Sandra Hüller) duhet të kalojë kohë me babanë e saj të çuditshëm (Peter Simonischek) kur…

Genre: Dramë, Komedi
HD Cartels (2017) 2017 3.8
Cartels (2017)
Cartels (2017)

Cartels (2017)

Aksion Krim  2017 Shiko tani
Vlersimi: 3.8
Cartels (2017)
HD
IMDb: 3.8
95 min

Një skuadër elitë e agjentëve të DEA-s u caktohet që të mbrojnë një nga lordët më të rrezikshëm të drogës, Xhozef “El Tiburon” Salazar. Detyrohen që ta fshehin pasi të…

Country: ,
Genre: Aksion, Krim
HD The Transporter Refueled (2015) 2015 5.2
The Transporter Refueled (2015)
The Transporter Refueled (2015)

The Transporter Refueled (2015)

Aksion Krim Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
The Transporter Refueled (2015)
HD
IMDb: 5.2
96 min

Frenk, një shofer i talentuar, ndihmon katër vajza të cilat shfrytëzoheshin për prostitucion, që të hakmerren ndaj tutorit të tyre dhe për të shpëtuar babain e tij.