"Morocco"
Gladiator (2000)
HD
IMDb: 8.5
155 min

Një ish-gjeneral Romak fillon të hakmerret kundër perandorit të korruptuar i cili i vrau familjen e tij dhe e dërgoi atë drejt një skllavërie të mjerueshme.

Country: , , ,
HD Redemption Day (2021) 2021 5.5
Redemption Day (2021)
Redemption Day (2021)

Redemption Day (2021)

Aksion Thriller  2021 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
Redemption Day (2021)
HD
IMDb: 5.5
99 min

Pasi dashuria e jetës së tij rrëmbehet nga terroristët dhe kërkohet një shpërblim për të, një hero i luftës Brad Paxton garon me kohën për t’a shpëtuar atë në një…

Country: ,
HD Arn: The Knight Templar (2007) 2007 6.6
Arn: The Knight Templar (2007)
Arn: The Knight Templar (2007)

Arn: The Knight Templar (2007)

Aksion Aventurë Dramë Romancë  2007 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Arn: The Knight Templar (2007)
HD
IMDb: 6.6
139 min

Arn, është një djale i një fisi të rangut të lartë Suedez ai dërgohet në një manastir për tu edukuar për token e tyre të shenjtë si një kalorës për…

HD Operation Red Sea (2018) 2018 6.7
Operation Red Sea (2018)
Operation Red Sea (2018)

Operation Red Sea (2018)

Aksion Dramë Luftë Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
Operation Red Sea (2018)
HD
IMDb: 6.7
142 min

Historia heroike e një skuadre të vogël të marinës kineze që luftojnë në një territor të huaj, për të shpëtuar pengjet e një sulmi terrorist.

HD The Nile Hilton Incident (2017) 2017 6.7
The Nile Hilton Incident (2017)
The Nile Hilton Incident (2017)

The Nile Hilton Incident (2017)

Dramë Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
The Nile Hilton Incident (2017)
HD
IMDb: 6.7
111 min

Një pastruese është dëshmitare e një vrasjeje në një hotel dhe kjo çështje i ngarkohet një polici, por më vonë do të zbulohet se persona të rëndësishëm nuk duan që…

The Message (1976)
HD
IMDb: 8.2
177 min

Deri në shekullin VII fiset arabe jetonin të ndara. Pas lindjes së islamit Muhamedit s.a.v.s (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) i erdhi meleku më i dashur i…

HD Blood, Sand & Gold (2018) 2017 3.8
Blood, Sand & Gold (2018)
Blood, Sand & Gold (2018)

Blood, Sand & Gold (2018)

Aksion  2017 Shiko tani
Vlersimi: 3.8
Blood, Sand & Gold (2018)
HD
IMDb: 3.8
90 min

Pasi një arkeologe zbulon arin e humbur të Sër Frencis Drejk, ajo punëson një mercenar për të gjetur se kush ia vodhi.

Genre: Aksion
HD 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016) 2016 7.3
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016)
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016)

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016)

Aksion Histori Thriller  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016)
HD
IMDb: 7.3
144 min

Në shtator të vitit 2012 militantë islamikë sulmojnë konsullatën amerikane në Libi, ku vritet ambasadori Stivens. Që nga ky moment, ushtarët dhe personeli do të luftojnë për 13 orë të…

Country: , ,
HD Babel (2006) 2006 7.4
Babel (2006)
Babel (2006)

Babel (2006)

Dramë  2006 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
Babel (2006)
HD
IMDb: 7.4
143 min

Tragjedia godet një çift të martuar gjatë pushimeve në shkretëtirën Marokene, duke prekur një histori ndërthurëse që përfshin katër familje të ndryshme.

Country: , , ,
Genre: Dramë
Alexander (2004)
HD
IMDb: 5.6
175 min

Oliver Stone kërkon historinë e vërtetë dhe të mrekullueshme të Aleksandër Manjo (Colin Farrell), që në shekullin e IV P. Krishtit pushtoi Greqinë, Persinë, Afganistanin dhe Indinë: 90% të botës…

HD Queen of the Desert (2015) 2015 5.7
Queen of the Desert (2015)
Queen of the Desert (2015)

Queen of the Desert (2015)

Aventurë Dramë Histori  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Queen of the Desert (2015)
HD
IMDb: 5.7
128 min

Një film nga Werner Herzog, me Nicole Kidman, Rober Pattinson, James Franco, Damian Lewis. Filmi tregon historinë e Gertrude Bell, një personazh që ekzistonte vërtet, me jetën e pasur dhe…

Country: ,
HD Days of Glory (2006) 2006 7.0
Days of Glory (2006)
Days of Glory (2006)

Days of Glory (2006)

Dramë Histori Luftë  2006 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Days of Glory (2006)
HD
IMDb: 7.0
120 min

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, katër afrikano-veriorë rekrutohen në ushtrinë Franceze për të çliruar vendin nga pushtuesit nazistë, si dhe të luftojnë diskriminimin francez.

Spectre (2015)
HD
IMDb: 6.8
148 min

Një mesazh i fshehtë nga e kaluara e Bondit e dërgon atë në një shteg të ri për të zbuluar një organizatë keqbërëse. Ndërkohë që M lufton forcat politike për…

HD Mission: Impossible – Rogue Nation (2015) 2015 7.4
Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)
Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)

Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)

Aksion Aventurë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)
HD
IMDb: 7.4
131 min

Ithan dhe grupi i tij marrin përsipër misionin e tyre më të pamundur ndonjëherë, zhdukjen e një organizate ndërkombëtare mashtruese të angazhuar për shkatërrimin e IMF-së.

Kingdom of Heaven (2005)
HD
IMDb: 7.2
144 min

(MRETËRIA QIELLORE) është një aventurë epike. Bëhet fjalë për të kaluarën e një luftëtari i cili ka kaluar dekada të gjata në luftë dhe ka pësuar shtypje e humbje të…

HD Desert Dancer (2014) 2014 6.1
Desert Dancer (2014)
Desert Dancer (2014)

Desert Dancer (2014)

Dramë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Desert Dancer (2014)
HD
IMDb: 6.1
104 min

Afshin Gafarian rrezikon gjithçka për të hapur një kompani kërcimi në Iranin e dhunshëm ndaj mendimeve perëndimore, ku të kërcesh është e ndaluar me ligj.

Genre: Dramë
HD The Pyramid (2014) 2014 4.6
The Pyramid (2014)
The Pyramid (2014)

The Pyramid (2014)

Horror  2014 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
The Pyramid (2014)
HD
IMDb: 4.6
89 min

Një grup arkeologesh duhet të zhyten në një sekret të cilit përpjekën të zbulojnë një piramide të humbur, por diçka shkon keq kur ata bien pre një krijese të çuditshme…

Country: ,
Genre: Horror