"Pakistan"
HD The Donkey King (2018) 2018 6.4
The Donkey King (2018)
The Donkey King (2018)

The Donkey King (2018)

Animuar Familjar Komedi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
The Donkey King (2018)
HD
IMDb: 6.4
85 min

Pasi udhëheqësi i qytetit Azadi papritur largohet nga froni, një gomar fatlum për-zgjidhet dhe kurorëzohet si mbreti gomar…

Country:
Mulan II
HD
IMDb: 5.7
79 min

Ndërsa përgatiten për dasmën e tyre, Shang dhe Mulan dërgohen papritur në një mision sekret. Mushu fillon të ndërhyj, dhe një sulm i befasishëm nga Mongolët prish shumë plane.

Waar (2013)
HD
IMDb: 7.9
130 min

Ky film është i bazuar në përshkrimin e ngjarjeve të vërteta për luftën kundër terrorizmit në Pakistan duke përfshirë sulmin në një Akademinë e Policisë në Lahore në 2009. Major…

Country: