"Peru"
Sniper (1993)
HD
IMDb: 6.1
98 min

Një marins Amerikan snajperist, bashkohet me një anëtar të SWAT-it për të larguar udhëheqësit rebelë nga xhunglat e Panamasë.

HD The Motorcycle Diaries (2004) 2004 7.8
The Motorcycle Diaries (2004)
The Motorcycle Diaries (2004)

The Motorcycle Diaries (2004)

Dramë  2004 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
The Motorcycle Diaries (2004)
HD
IMDb: 7.8
126 min

Dramatizimi i një udhëtimi me motor që Che Guevara bëri në rininë e tij, gjatë të cilit ai gjeti motivin e jetës së tij.

Genre: Dramë
HD Condorito: The Movie (2017) 2017 5.2
Condorito: The Movie (2017)
Condorito: The Movie (2017)

Condorito: The Movie (2017)

Animuar Aventurë Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
Condorito: The Movie (2017)
HD
IMDb: 5.2
88 min

Kondorito niset në një aventurë zbavitëse për të shpëtuar planetin dhe të dashurit e tij nga një alien i ligë.

Country:
The Green Inferno (2013)
HD
IMDb: 5.3
100 min

Një grup të rinj aktivistë shkojnë në Amazonë, në Peru, për të mbrojtur të drejtat e fiseve indigjene atje duke protestuar. Por në fakt gjërat duket se janë ndryshe.

Country: , , ,