"Slovakia"
Broken Promise (2009)
HD
IMDb: 6.9
129 min

Kur fashistët pushtojnë vendin, Martini dëshmon sesi anëtarët e komunitetit hebre dhe familja e tij dërgohen në kampe pune. Mjaft naiv duke menduar që e ardhmja e tij do të…

HD The Painted Bird 2019 7.3
The Painted Bird
The Painted Bird

The Painted Bird

Dramë Luftë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
The Painted Bird
HD
IMDb: 7.3
169 min

Një djalë i ri hebre diku në Europën Lindore has personazhe të ndryshëm gjatë kërkimit për strehim në kohën e Luftës së Dytë Botërore.

Genre: Dramë, Luftë
Spoor (2017)
HD
IMDb: 6.3
128 min

Janina Duzhejko, një grua e moshuar, jeton e vetme ne fshatin Klodzko, ku një seri me vrasje misterioze ndodhin. Duzhejko është e bindur se e di se çfarë i shkakton…

The Last Legion (2007) 2007 5.4
The Last Legion (2007)
The Last Legion (2007)

The Last Legion (2007)

Aksion Aventurë Fantazi Luftë  2007 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
The Last Legion (2007)
IMDb: 5.4
101 min

Teksa Perandoria Romake shkatërrohet, Romulus Augustusi i ri largohet nga qyteti dhe drejtohet për në Britani për të gjetur mbështetësit e tij të fundit.