"Syria"
Mulan II
HD
IMDb: 5.7
79 min

Ndërsa përgatiten për dasmën e tyre, Shang dhe Mulan dërgohen papritur në një mision sekret. Mushu fillon të ndërhyj, dhe një sulm i befasishëm nga Mongolët prish shumë plane.

For Sama (2019)
HD
IMDb: 8.5
100 min

Për Saman, është një udhëtim intim dhe epik mbi eksperiencën e grave gjatë luftës.

Country: , ,