"Vietnam"
HD Sister Sister (2019) 2019 6.3
Sister Sister (2019)
Sister Sister (2019)

Sister Sister (2019)

Aksion Dramë Fantazi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Sister Sister (2019)
HD
IMDb: 6.3
104 min

Veena dhe Mora kanë jetuar me babanë e tyre që kur nëna e tyre, një gjahtare demonësh, vdiq. Veena duhet të kujdeset për motrën e saj të vogël e cila…

Country:
HD The Third Wife (2018) 2018 6.7
The Third Wife (2018)
The Third Wife (2018)

The Third Wife (2018)

Dramë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
The Third Wife (2018)
HD
IMDb: 6.7
96 min

Në Vietnamin e shekullit të XIX, 14-vjeçarja May është gati të bëhet gruaja e tretë e një pronari të pasur tokash. Dëshirat e saj të fshehura do ta detyrojnë të…

Country:
Genre: Dramë
HD Furie (2019) 2019 6.3
Furie (2019)
Furie (2019)

Furie (2019)

Aksion  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Furie (2019)
HD
IMDb: 6.3
98 min

Një ish kapobande lufton disa trafikues njerëzish për të shpëtuar vajzën e saj të rrëmbyer.

Country:
Genre: Aksion
HD Bitcoin Heist (2016) 2016 5.8
Bitcoin Heist (2016)
Bitcoin Heist (2016)

Bitcoin Heist (2016)

Aksion  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Bitcoin Heist (2016)
HD
IMDb: 5.8
110 min

Për të kapur hajdutin më të kërkuar në botë, një agjente e Interpolit mbledh një ekip me hakerat më të mirë për të planifikuar vjedhjen e fundit të kripto-monedhës.

Country:
Genre: Aksion
Clash (2009)
HD
IMDb: 6.0
90 min

Trin, një mercenare që duhet të kryejë disa punë që të shpëtojë vajzën e saj, rekruton Kuanin, i cili nuk është ai që duket.

Country:
HD The Lover (1992) 1992 6.9
The Lover (1992)
The Lover (1992)

The Lover (1992)

Dramë Romancë  1992 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
The Lover (1992)
HD
IMDb: 6.9
115 min

KUJDES, FILMI PERMBAN SKENA TE FORTA EROTIKE! KESHILLOHET PER MOSHA MBI 18 VJEC! Rrëfenja e romancës se ndaluar mes një adoleshenteje franceze dhe një burri kinez mes përgjegjësive për veprimet…

Country: , ,
HD Sword of the Assassin (2012) 2012 6.3
Sword of the Assassin (2012)
Sword of the Assassin (2012)

Sword of the Assassin (2012)

Aksion Aventurë Dramë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Sword of the Assassin (2012)
HD
IMDb: 6.3
100 min

Nguyen Vu është i mbijetuari i vetëm i familjes së tij të cilit ju ekzekutuan nga Perandoresha e Vietnamit. Ai do të bëjë çmos të gjej autoret e krimit dhe…

Country: