"West Germany"
HD The Good, the Bad and the Ugly (1966) 1966 8.8
The Good, the Bad and the Ugly (1966)
The Good, the Bad and the Ugly (1966)

The Good, the Bad and the Ugly (1966)

Western  1966 Shiko tani
Vlersimi: 8.8
The Good, the Bad and the Ugly (1966)
HD
IMDb: 8.8
178 min

I miri, I keqi, dhe I shemtuari! Ngjarja e filmit zhvillohet në vitin 1862 gjatë luftës qytetare Amerikane ku bëhet fjalë për tre burra që janë në kërkim të një…

Genre: Western
HD For a Few Dollars More (1965) 1965 8.3
For a Few Dollars More (1965)
For a Few Dollars More (1965)

For a Few Dollars More (1965)

Western  1965 Shiko tani
Vlersimi: 8.3
For a Few Dollars More (1965)
HD
IMDb: 8.3
132 min

Dy gjuetarë shpërblimesh me të njëjtin qëllim bashkëpunojnë për të kapur një kriminel të rrezikshëm.

Genre: Western
HD My Name Is Nobody (1973) 1973 7.5
My Name Is Nobody (1973)
My Name Is Nobody (1973)

My Name Is Nobody (1973)

Komedi Western  1973 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
My Name Is Nobody (1973)
HD
IMDb: 7.5
116 min

Një qitës i ri dhe i shkujdesur (Hill) adhuron dhe konkurron me një qitës të vjetër (Fonda) i cili do vetëm të dalë në pension.

Genre: Komedi, Western