Crank: High Voltage (2009)

Çelios përballet me një kriminel kinez i cili i ka vjedhur zemrën e durueshme dhe e ka zëvendësuar me një rrahëse baterie e cila kërkon elektricitet për të punuar…

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *