Crown Vic (2019)

Nata e paharrueshme e jetës së oficerit të LAPD-së, Ray Mandel dhe fillestarit Nick Holland i cili mëson për jetën e të qënurit polic në një natë të vetme, të mbushur me aksion, vrasje, ndjekje, dhe të papritura që ai nuk do t’i kishte imagjinuar kurrë.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *