Crypto (2019)

Një bankieri të ri i caktojnë një detyrë në hetimin e një rrjeti korrupsioni dhe mashtrimesh në vendlindjen e tij. Ky hetim do të ndikojë në jetën e tij personale dhe në karrierën e biznesit.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *