Cucuy: The Boogeyman (2018)

Në qytetin e vogël dhe të qetë të Glimer Pikut fillojnë të zhduken fëmijë në mënyrë të mistershme. Kështu, adoleshentja rebele, Sofia, e dënuar me arrest shtëpie, fillon të dyshojë se legjenda urbane meksikane mbi lugatin Kukuji është e vërtetë dhe ai mund të jetë fajtori i këtyre zhdukjeve.

Koha: 94 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *