PRISNI 7 SEKONDA

Cut Off

Paul Herzfeld gjen një kapsulë në kokën e një kufome të gjymtuar rëndë, që përmban një numër telefoni dhe një fjalë të vetme: emrin e vajzës së tij.

Koha: 132 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *