Dallas Buyers Club (2013)

Lajmi i diagnostifikimit me SIDA e hodhi Ron Udruf në një vorbull emocionesh. Ai fillon të gjejë mënyra për të mjekuar veten pasi mjekimet në spitale duken të dyshimta. Nisja e një biznesi ilaçesh të paligjshme, dhimbja, zhgënjimi, dashuria dhe lufta me ligjin e pret atë.

Koha: 117 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *